Truckutbildning Jämtland

RING OSS -

Truckutbildning

Här lär du dig köra truck och hantera den

Att köra en truck, innebär en del risker. Det är inte helt ovanligt att en förare är inblandad i en olycka med en truck. Så många som 800 människor råkar ut för skador med en truck. Och den vanligaste orsaken till olyckor är att föraren har mist kontrollen över sin truck. Den kan kollidera (med andra saker) den kan välta, klämma fötter eller händer eller ge förslitningsskador på nacke, skuldror eller ryggen (på den som kör den dagligen).

Säkerhet i truckutbildning i Jämtland

Därför är det mycket viktigt att lära sig vilka skador som du som ska bli truckförare, bör undvika. Det är inte bara att sätta sig bakom ratten på en truck och tänka att det är som att köra en bil. En truck ska du kunna manövrera på ett annat sätt, och du kommer att lära dig hur du kan finlira med en sådan, så att du kan föra trucken på ett säkert sätt så inte annan personal skadas. Tyvärr är det inte alla gånger så att arbetsgivare känner till vilka risker det finns med att köra en truck, och du som väljer att gå en truckutbildning i Jämtland, kommer att lära dig allt som du bör veta om säkerhet.

Här behöver de truckförare

På alla lager, lastbryggor - såsom livsmedelsbutiker, industrier, terminaler, hamnar, flygplatser och liknande behöver de truckförare. Att kunna köra en truck innebär att du kommer att ha många chanser att få jobb inom vitt skilda branscher. När du sedan ska köra truck, kommer du med din kunskap att kunna beräkna vilken slags truck som du ska arbeta med vid olika moment. Du kommer att lära dig om du behöver installera kameror på trucken för att du ska få så bra sikt som möjligt.

Din kommande arbetsgivare kräver dokumenterad kunskap om hur du ska köra trucken. Det får du när du går vår truckutbildning i Jämtland. Den kan du gå om du bor i Gävleborg, Västernorrland, Västerbotten och i Norrbotten.

Ta kontakt med oss och boka in dig här.

Addictive Media


Frösundaviks alle 15
169 03 Solna

[javascript protected email address]

559202-3963


Truckutbildning

ADR Utbildning

Trafikutbildning


logo-image

Om Oss

Utbildning inom säker transport och förvaring

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Addictive Media

Org nr: 559202-3963
Frösundaviks alle 15
169 03 Solna
Tel:

Hitta hit